Deaktivere facebook midlertidig dogging i norge

Facebook har egne retningslinjer for hva de gjør når du ønsker å deaktivere eller Dette er i norsk og europeisk personvernlovgivning regnet som sensitive. Men du kan deaktivere den - dvs. at alt blir liggende i dvale på FBs server og på http://www. trade-silver.net?gid=. 2) Når hun deaktiverer kontoen sin, vil hun fortsatt være tagget i venners bilder? Eller blir hun pent nødt til å untagge seg selv på hvert enkelt bilde?.

Deaktivere facebook midlertidig dogging i norge - sextreff tromsø

To the Danish Data Protection Agency you have reported that you will honour requests from close family members to permanently delete accounts. Jeg vil at pappa skal ta bort bildene han har av meg på profilen sin men jeg tør ikke si noe til han! Takk for at du sender inn spørsmål til oss. Du kan ikke skrive, laste opp, linke til eller på annen måte tilgjengeliggjøre noe som kan. Kanskje vil du bli overrasket over hva brukerne kan hjelpe deg med. Hvordan får man tilbake Facebook profilen sin etter at man har deaktivert den?

Videos

Despicable Me 3 Trailer #1 (2017)

Deaktivere facebook midlertidig dogging i norge - kåte

Det du beskriver er nok ikke en reell problemstilling. Bil Motorsykkel Båt og Sjø Mat og Drikke Reisetips Hus, Hage og Oppussing Boligkjøp og Leie. Men det betyr at selv om sida ikke er åpen på nettet, vil fortsatt nettsamfunnet ha lagret infoen på sine servere. For å unngå dette er det bedre om profilen slettes helt. Guru henstiller brukerne til å vise sunn fornuft og vise respekt og omtanke overfor. Når og evt. hvordan opphører facebookprofilen ved et dødsfall? være ønskelig har Datatilsynet i Norge utarbeidet følgende tekst som kan sendes til Facebook. RL er mye kulere. Jeg har bare tenkt til å gjøre det midlertidig da:P. Jeg har tenkt til å deaktivere Facebookprofilen min. Vennene mine er så. Røde Kors, Oslo, Norway. k liker dette. Medlem? Send sms MEDLEM til Støtt vårt arbeid? Sms HJELP (kr) til.

0 Replies to “Deaktivere facebook midlertidig dogging i norge”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *